Naša zgodba

Da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, je dokaz stran MamiBox.

Še pred dobrim mesecem, sem se spraševala, kako bom zmogla sama z otrokom, ki ima po vrhu še sum na avtizem, (kar pomeni, da potrebuje veliko več mojega časa, da lahko napreduje, kot preostali 4 letniki), dobiti delo, ki bo podpiralo moje pogoste odsotnosti?

Vendar vsaka juha se čez čas shladi na pravo temperaturo in tako se je tudi moja.

Po vztrajnem raziskovanju trga, spremljanju različnih skupin in objav ter tujih blogov, se mi je porodila ideja, da bo vsak kupil trend produkt po dostopni ceni.

Kmalu sem našla skupino mamic, ki si želijo več trend izdelkov (predvsem oblačil in modnih dodatkov), vendar jim pogosto zmanjka časa za nakupe. Vprašala sem se, zakaj ne bi sestavila BOX z izdelki, ki jih potrebujemo vse ženske in prišla do svoje poslovne ideje z imenom MamiBOX.

Danes vam z veseljem predstavljam novo spletno stran MamiBOX, kjer lahko vsak mesec naročite paket, z izdelki, ki so namenjeni, mamicam, bodočim mamicam, podjetnicam, zaposlenim ženskam, samskim ženskam torej vsem damam. Izdelki so in bodo modni, uporabni in kvalitetni. Paket bo dostopen po ceni 19,90 EUR ter bo izhajal vsak mesec.

Da pa naši malčki ne bodo prikrajšani, sem se odločila, da bo kmalu na razpolago tudi BabyBOX ter MalčekBOX. Vsak mesec ga boste lahko namenile  svojemu malčku, da bo preizkušal nove stvari.

Hkrati pa bosta paketa namenjena tudi širši publiki, kot darilo ob rojstnem dnevu,  kot darilo za novopečene mamice ob rojstvu otroka ali pa kot darili za decembrske praznike. Paket bo sestavljen iz različnih pripomočkov za otroke, poučnih knjig, igrač, oblačil ter kozmetike.

Vsekakor, vam bom z veseljem odgovorila na vsa vprašanja ter vam posredovala vaš MamiBox direktno na vaš izbran naslov, takoj po prejemu plačila.

Zelo se veselim nove poti z vam ter upam, da vlijem pogum še kakšni mami, ki se sooča z neprilagodljivostjo trga dela glede na stanje njene družine.

Spremljate me lahko tudi na blogu MamiBOX, kjer bom vsakodnevno pisala o svojih izkušnjah, dobrih in slabih trenutkih, sreči in jezi, življenju ter ljubezni do dela.

Poljubček, Petra MamiBOX