Darilo samo za mamico

 

Ko se rodi dojenček, smo vsi izredno srečni in ponosni. Hitro si želimo malo štručko vzeti v naročje ter ji podariti  lepo darilo, ki ga bo vesela vsaka mamica.

Ker je to že ustaljen način obdarovanja, sem kot mamica pomislila, da bi bilo lepo obdariti tudi novopečene mamice s kakšno malenkostjo za ves trud, ki ga je vložila v rojstvo otroka. Seveda je njen največji zaklad, darilo, sreča, ljubezen, njena mala “štručka”. Vendar pokažimo ji, kako zelo smo ponosni nanjo, kako zelo jo imamo radi ter tudi njej namenimo prikupno ter uporabno darilo, ki ji bo ogrelo srce.

V kolikor se strinjate z mano ter bi tudi vi želeli podariti mamici osebno darilo, vam predstavljam popoln paket za mamico, ki bo namenjen le njej in ji bo ob odprtju paketa garantirano privabilo velik nasmeh na obraz.

Predstavljam vam popoln paket, ki se imenuje: MamiBOX meseca aprila:

  • 1. izdelek je prelep šal v sivo/srebrni barvi s kačjim vzorcem ali puder roza barvi s srebrnimi zvezdicami. Šal je dolg, moden in prijetno mehek. Uporabimo ga lahko tudi za pokritje vozička, v kolikor preseneti prezgodnje sonce ali hladen veter.
  • 2. izdelek so modne in udobne balerine. V belo srebrni ali puder roza ter zlati barvi. Idealni bodo za dolge sprehode ob lepih prihajajočih dneh. Tako bo novopečeni mamici nadvse udobno in prijetno.
  • 3. izdelek so modna očala, ki so nujno potrebna za prihajajoče sončne dni, saj nudijo optimalno zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

Z našim aprilskim MamiBOX- om boste mamici omogočili trend in uporabne izdelke ter ji tako pokazali, kako zelo jo cenite.

Ps. Mama je ena sama <3